Om Jossans blogg

Josefin Hjalmarsson heter jag, alias Jossan. Jag bor i en liten minimal stad som heter Tidaholm utanför Skövde och Falköping i Västergötland, inte så långt från Vättern. Jag förstår om du aldrig har hört talas om Tidaholm, vi har typ tillverkning av Marobodalkök och ”täljning av tändstickor” till Swedish Match. Sen är det stopp. Jag bor med min mamma Angela och pappa Tor i ett litet hus nära Ringleden, går i nian på Forsenskolan i centrum, har tre småsyskon och två katter.

Nu vet du alla basfakta om mig och mer ska du få reda på om du börjar följa mig. Jag finns även på Instagram, Kik, Snap och Twitter, bara sök på mitt namn. Jag har haft några olika bloggar men den här kommer handla mest om mina två katter som heter Palace och Main. De är av en väldigt ovanlig allergivänlig ras, sibiriska katten kallas den. Sibirisk katt har bara funnits i Sverige sedan år 2000 och är ganska dyr att köpa in. Men tack vare att mamma känner en uppfödare fick vi vara testhem till två syskon som sedan blev klar hos oss. Palace och Main är helt underbara och mina allra bästa vänner. När fler får upp ögonen för rasen kommer alla vilja ha den, tror jag. Egentligen står redan folk i kö för att få köpa från de uppfödare som finns, problemet är att det brukar bli ganska små kullar, att rasen är dyr och att uppfödarna är få.

Självklart kommer du även att få läsa om vad som händer i mitt liv här i Tidaholm och när jag hälsar på mina kompisar i Falköping och Eksjö. Jag simtränar lite fortfarande, annars blir det mest plugg och kompisar. Jag försöker att satsa stenhårt på skolan så att jag kan komma in på djurskötarlinjen och flytta hemifrån.


Kontakta mig 🙂

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande